Briek

Afscheid

Het nieuwe thuis

Feedback


We zijn intussen eventjes thuis. Hij is snel op zijn gemaak. Beetje schrik maar komt well goed.
De kat ie erg geineresserd.

Het is intussen een weekje geleden dat ik bij jullie vertrok. Met mij gaat alles super! Ik speel, slaap en eet gemakkelijk.
Al mag je mij niet afleiden want dan krijg ik schrik.
Ik slaap nu ook al alleen in de living. Vorige nacht zelf van 22:00 tot 5:00. Het was voor mijn baasjes ook zondag natuurlijk.
Ik heb deze week ook al af en toe veel gezien. Kippen, koeien, auto's, mensen, water, .. . Niet altijd ben ik even enthousiast maar na de autorit (waarin ik slaap) overtuigen mijn baasjes mij en gelijk hebben ze!
Plassen doe ik op het gras buiten. Al vergeet ik het soms te vragen en dan is een accidentje natuurlijk snel gebeurd!
Doe de groetjes aan mijn mama!

Intussen gaat alles nog steeds prima met Briek. Hij groeit enorm. Het kleine uitzicht begint al goed te verdwijnen. Plassen doet hij nu altijd buiten, slapen ongeveer 7u aaneengesloten, … . Uiteraard soms ook eens wat kattenkwaad maar zeker niets onoverkomelijks.

Echt een droomhond! 

 Hij lijkt alles goed gewoon te worden en wordt steeds minder bang.


Intussen loopt alles erg vlot met Briek. Wat wordt hij snel groot. 

We genieten van elke dag met hem. Het lijkt wel alsof hij geen pup is. Op moeilijke momenten (andere honden die passeren, kinderen die luidruchtig zijn, …) lijkt hij erin te slagen zichzelf te beheersen en mooi aan onze zijde te blijven.

 Enkel bij verveling krijgen we het nodige kattenkwaad te verduren. 

 Ook van zwemmen geniet hij. Na ons eerste dagje zee sprong hij zelf plots in het meer waarlangs we wandelden. Even schrikken, zowel voor hem als voor ons, maar wel leuk zo’n waterrat.


Briek doet het nog steeds prima! We zijn helemaal dol op hem! zo een schatje...... Hij is echt prachtig. Zoals je kan zien op de foto's


Briek mee op reis! Hij heeft het zo goed gedaan!

We werden echt vaak aangesproken van hoe mooi en braaf hij wel niet is. Erg fijn!
-0:12Hij is echt prachtig. Zoals je kan zien op de foto's